Sunday, November 3, 2013

Mitte ainult toit

Tean, et olen Aasia toidukohtadest juba päris palju kirjutanud, aga pean seda ka täna tegema. Seekord pisut teise nurga alt. Nimelt tabas mind eile hirmus chilli-nuudlite isu ja ei jäänudki muud üle, kui sammud (tegelikult küll auto) Asian Chefi poole seada.

Laupäeva õhtul on seal tavaliselt rahvast palju ja ka tänane polnud erand. Neiu letis ütles, et söögiga läheb 50-60 minutit. Päris pikk aeg, aga kuna olin kohale tulnud ja nälg oli suur, otsustasin siiski jääda. Pealegi lubati tasuta kokteile. Tellisin oma tavapärase ja mitteoriginaalse Crispy chicken in honey & chili (7.95€)

Olles lauda maha istunud, tuli minu juurde entsusiastlik noormees, kes rääkis, et Diwali (India valguspüha) puhul jagavad nad tasuta kokteile (või veini). Kuna teadsin, et toiduga läheb pikalt aega, olin meeleldi nõus. Lubasin noormehel endal midagi (haput) valida. Läks mööda pool minutit ja tuli neiu minu söögiga. Tellimisest oli kulunud ehk 5 minutit. Väga lahe. Ka kokteil jõudis varsti lauda - tundus, et sisaldas kirsimahla ja viina. Maitses igatahes päris hästi ja seda oli terve suur veinipokaalitäis.

Ka toiduports oli väga korralik ja tavapäraselt maitsev (kuigi ma ei väsi kordamast, et see kana ei ole kuskilt otsast crispy; muutke kana krõbedaks või muutke toidu nime). Ports oli isegi nii korralik, et kui lõpetades selgus, et ka magustoitu pakutakse täna tasuta, olin sunnitud sellest loobuma.

Kokkuvõttes jäi hästi meeldiv kogemus ja vahelduseks oli teenindus ja olustik isegi meeldejäävam kui toit ise.

1 comment: