Vilde on tavaliselt selline enam-vähem kindel koht. Midagi hiilgavat ei ole, aga suurt pettumust ka enamasti mitte. Päevaprae kõrvale tasuta kukkel ja klaas vett. Toidu saab kätte mõne minutiga.
Kui nüüd vaadata hoolega pilti, siis on sealt näha selle toidu põhiprobleem - see kollane loik keset taldrikut on puhas rasv. Sellist asja näeb tegelikult sageli, kui mängus on hakkliha. Kasutatakse mingit võimalikult odavat hakkliha, mis on väga rasvane ja seda rasva ei nõrutata söögitegemise käigus ka kuidagi ära. Miks küll? Teine probleem on hakkliha ja kapsa suhe. Kapsast praktiliselt polegi. Võiks ju mõelda, et tore, kui liha on palju, aga mingi enam-vähem tasakaal võiks siiski olla.
Muud ette heita ei ole. Vilde külm küüslaugukaste on alati hea olnud ja kartulid ja salat on ka okeid.
6/10

Toit tuleb küll ruttu, aga teenindaja ootamine, et tellimust sisse panna või arvet saada on vahepeal ikka väga pikk.
ReplyDelete