Monday, October 14, 2013

Ahjuliha, verivorsti, keedukartuli ja magushapu kapsaga - Ülikooli Kohvik - 3.50€

Tere jälle. Nädal on möödas, välismaal käidud ja aeg kodulinna päevapraed jälle käsile võtta. Tänane peatuskoht - Ülikooli Kohvik.

Olen siin viimase poole aasta jooksul käinud päevapraadi söömas ehk 4-5 korda ja ei mäleta, et oleks kunagi pettuma pidanud. Suvisel ajal on küll vahel inimesi palju ja seetõttu tuleb kaua oodata, aga toidud on alati maitsvad. Menüüs on iga päev mitu erinevat päevapraadi, prae kõrvale saab kukli võiga ja sidrunivee.

Ooteag on igati mõistlik 6-7 minutit, kuigi ka külastajaid on täna vähe. Praad on mõistliku suurusega. Üksik petersellileht on natuke õnnetu välimusega, aga kapsas ja liha on väga head. Rohelise pipra kaste on okei, aga peab tõdema, et Vilde oma on tunduvalt parem. Keedukartul on nagu kartul ikka, sellega mingit erilist maagiat teha vist ei saagi.

Hea hinnaga, korraliku suurusega, maitsev toit.

8/10

No comments:

Post a Comment